Tervetuloa

Olen Aki Teiskonen, kokenut rallin ammattilainen niin ratin takaa kuin muualtakin rallimaailmasta. Ralli on elämäni suurin intohimo ja vielä jonain päivänä saan tilaisuuden elää unelmaani ja menestyä rallissa. Unelmaani ei saavuteta hetkessä, vaan siihen tarvitaan kovaa työtä, periksiantamatonta asennetta ja suurta rakkautta lajiin.

tietoa meistä

Nämä rallipaketit ovat syntyneet rakkaudesta ralliin. Halusta tarjota katseluelämys, joka tuo esiin rallin todellisen luonteen pitkine hyppyineen, tiukkoine kurveineen ja rahisevine sorateineen.

Haluamme viedä sinut sinne, missä sattuu ja tapahtuu.

Todelliselle ralliretkelle varustaudutaan ulkoiluasuin, iloisella fiiliksellä ja ehdottomasti kurisevalla vatsalla.

Tutustu rauhassa seuraavilla sivuilla esiteltyihin jo perinteikkäisiin rallipaketteihimme Perjantai 1 ja 2 », sekä Lauantai 1 ja 2 ».

Valitse rallipaketeista sinulle sopivin tai sopivimmat ja lähde kanssamme kannustamaan suomalaiset voittoon.

Jokaiseen rallipakettiin sisältyvät kuljetukset Jyväskylästä ( Harjukatu 4:stä, entisen linja-autoaseman tilausajolaiturista) erikoiskokeelle ja takaisin, pääsyliput erikoiskokeelle, jokaiselle oma paikka istumakatsomossa, ruoka- ja juomatarjoilut, rallin tulospalvelu, opaspalvelut busseissa sekä tietysti iloinen tunnelma ja rallimeininki.

Toivottavasti tapaamme ainutlaatuisessa Jyväskylän rallitunnelmassa!

Teiskonen.com Helikopteri-VIP

Teiskonen.com Neste Rally V.I.P. lippupaketit

Lennä Teiskonen VIP -alueelle helikopterilla
Helikopteri-VIP tarjolla perjantaille 27.7.2018 ja lauantaille 28.7.2018!

Lue lisää!
facebook