Aki Teiskonen VIP

TeiskonenVIP syntyi vuonna 2004 rallikuljettaja Aki Teiskosen unelmasta jakaa kokemus rallista aidoimmillaan pitkine hyppyineen, tiukkoine kurveineen ja rahisevine sorateineen.

Tänä päivänä Teiskosen VIP-paketit tehdään yli kahden vuosikymmenen kokemuksella ja niissä yhdistyvät niin tapahtumajärjestäjien, ralliasiantuntijoiden kuin ravitsemusalan ammattilaisten vahva osaaminen.

Jokaiseen maasto-VIP-rallipakettiin sisältyy kuljetukset erikoiskokeelle ja takaisin, pääsyliput erikoiskokeelle, istumapaikka katsomosta, ruoka- ja juomatarjoilut, rallin tulospalvelu, opaspalvelut busseissa sekä tietysti iloinen tunnelma ja rallimeininki. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään – olethan meidän vieraamme. Harjun VIP-paketit järjestää AKK Sports Oy, ja niiden sisältöihin voit tutustua täällä.

Valitse paketeista sopivin ja lähde kanssamme kannustamaan suosikkisi voittoon.

Toivottavasti tapaamme Jyväskylän ainutlaatuisissa rallitunnelmissa!

Teiskonen Podcast – tarina ralli-VIP:n takana

Kuinka Akin ralliura alkoi? Millaista oli ensimmäisessä Teiskonen VIPissä? Kuinka rallimaailma on muuttunut vuosien varrella? Teiskonen -podcastsarjassa päästään kulissien taakse kuulemaan, kuinka maailman paras ralli-VIP syntyy.

Kuuntele jaksot Spotifyssa: