Rallin VIP-paketit 2021

Suomen 70. juhlavuoden MM-ralli ajetaan syksyllä 1.–3.10.2021.

Perjantaipäivän VIP-paketit sijoittuvat Sahloinen–Moksiin, jonka vauhdikkaassa kurvissa auto saa nostetta! Lauantaina taas odottaa legenda vuosikymmenten takaa, kun Arvajan erikoiskoe palaa ohjelmistoon yli 20 vuoden tauon jälkeen. Muista myös lisätä lippuusi Helikopteri-VIP, jolla pääset seuraamaan useampia erikoiskokeita lentäen. Kaikki VIP-pakettimme ovat all-inclusive, eli itse rallin lisäksi pääset nauttimaan tasokkaista ruoka- ja juomapalveluista sekä laadukkaista VIP-tiloista, joista käsin kilpailun seuraaminen on yhtä juhlaa alusta loppuun.

Teiskonen MM ralli VIP perjantai

Perjantain ralli-VIP

Perjantaille on saatavilla neljä erilaista VIP-pakettia, jotka kiidättävät Sahloinen–Moksin suosikkireitille. Kuljetukset perjantain VIP-alueille lähtevät Jyväskylästä ja Tampereelta.

Teiskonen MM ralli VIP lauantai

Lauantain ralli-VIP

Lauantain jännitysnäyttämöinä toimii Arvajan erikoiskoe, johon on saatavilla yhteensä 4 erilaista pakettia. Lauantaina pääset matkaan Jyväskylästä, Helsingistä, Tampereelta ja Kuopiosta.

Teiskonen MM ralli VIP helikopteri

Helikopteri-VIP

Nosta VIP-pakettisi uusiin korkeuksiin ja hanki Helikopteri-VIP! Helikopterilennot ovat yhdisteltävissä perjantain ja lauantain VIP-paketteihin. Sunnuntaina kopterit kiidättävät neljälle erikoiskokeelle, mukaan lukien Power Stage.