Maailman paras MM-ralli VIP

Ykkösluokan ralli-VIP-elämyksiä  jo vuodesta 2004 saakka

Lähes kahden vuosikymmenen aikana Teiskosen VIP-paketeista on muodostunut yksi rallifanien ehdottomista suosikeista ja vuoden kruunaavista kohokohdista. Maastoerikoiskokeiden reiteille sijoittuneet VIP-paketit ovat vuosi toisensa jälkeen kiidättäneet kannattajat aivan tapahtuman sydämeen, missä rallitunnelmaa pääsee kokemaan aidoimmillaan ja aivan lähietäisyydeltä.

Teiskonen MM ralli VIP perjantai

Perjantain ralli-VIP

Perjantaille on saatavilla neljä erilaista VIP-pakettia, jotka kiidättävät Sahloinen–Moksin suosikkireitille. Kuljetukset perjantain VIP-alueille lähtevät Jyväskylästä ja Tampereelta.

Teiskonen MM ralli VIP lauantai

Lauantain ralli-VIP

Lauantain jännitysnäyttämöinä toimii Arvajan erikoiskoe, johon on saatavilla yhteensä 4 erilaista pakettia. Lauantaina pääset matkaan Jyväskylästä, Helsingistä, Tampereelta ja Kuopiosta.

Teiskonen MM ralli VIP helikopteri

Helikopteri-VIP

Nosta VIP-pakettisi uusiin korkeuksiin ja hanki Helikopteri-VIP! Helikopterilennot ovat yhdisteltävissä perjantain ja lauantain VIP-paketteihin. Sunnuntaina kopterit kiidättävät neljälle erikoiskokeelle, mukaan lukien Power Stage.

Teiskonen MM ralli VIP

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä lisätietoja VIP-paketteihin liittyen tai tiedustella isompaa VIP-pakettitilausta? Me autamme mielellämme! Meihin saat yhteyden sähköpostilla aki.teiskonen@teiskonen.com tai soittamalla 040 593 3570.

Teiskonen MM ralli VIP

Pysy vauhdissa mukana – tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaaminen kannattaa, sillä sitä kautta pysyt menossa mukana Teiskonen VIP-tapahtumiin liittyen sekä kuulet ensimmäisten joukossa lippukaupan aukeamisesta. Hyppää sähköpostilistallemme alla olevalla lomakkeella. 

"*" näyttää pakolliset kentät

Seuraa meitä

Tiesitkö, että olemme myös Facebookissa ja Instagramissa! Laita kanavamme seuraukseen ja jaa myös omat ralli-VIP-kuvasi #teiskonenvip.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 kuukautta sitten
🏁🚗 Rallikansa, kuulkaa kaikki! 🚗🏁 Teiskonen RALLI-VIP-PAKETIT saatiin päätökseen, ja VIP-järjestelyt toivat rallielämyksen aivan uudelle tasolle! 🥳🏆 VIP-tilaisuudet olivat täynnä jännitystä ja riemua, kun huippuunsa viritetyt autot vauhdittivat tunnelmaa! 🚀💨 VIP-vieraamme nauttivat rallista yhdessä, ja tunnelma oli katossa kuin konfettisade! 🎉🎉 Kuvat kertovat tarinan paremmin kuin tuhat sanaa – kurkista galleriaan ja koe uudelleen Teiskonen VIP -tunnelmat. 📸🎈 Kysymys kuuluu: Oletko jo valmiina seuraavaan vuoteen? Me ainakin odotamme innolla seuraavaa Teiskonen VIP -rallia ja sitä ennen paljon rallimeininkiä! 🏁🏁 . . . #teiskonenvip #ralli #mmralli #sectorallyfinland #riemua #elämys #rallycar #tunnelmaa #oletkovalmis

🏁🚗 Rallikansa, kuulkaa kaikki! 🚗🏁

Teiskonen RALLI-VIP-PAKETIT saatiin päätökseen, ja VIP-järjestelyt toivat rallielämyksen aivan uudelle tasolle! 🥳🏆

VIP-tilaisuudet olivat täynnä jännitystä ja riemua, kun huippuunsa viritetyt autot vauhdittivat tunnelmaa! 🚀💨

VIP-vieraamme nauttivat rallista yhdessä, ja tunnelma oli katossa kuin konfettisade! 🎉🎉 Kuvat kertovat tarinan paremmin kuin tuhat sanaa – kurkista galleriaan ja koe uudelleen Teiskonen VIP -tunnelmat. 📸🎈

Kysymys kuuluu: Oletko jo valmiina seuraavaan vuoteen?

Me ainakin odotamme innolla seuraavaa Teiskonen VIP -rallia ja sitä ennen paljon rallimeininkiä! 🏁🏁
.
.
.
#teiskonenvip #ralli #mmralli #SectoRallyFinland #riemua #elämys #rallycar #tunnelmaa #oletkovalmis
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Comment on Facebook

No, mä tuun 😎

En tuu

7 kuukautta sitten
Ralliviikonlopun pölyt ovat alkaneet pikku hiljaa laskeutua ja WRC-sirkus jatkaa matkaa kohti Kreikan osakilpailua. 🏁 Iso kiitos jälleen tämän vuoden vieraillemme ja yhteistyökumppaneillemme onnistuneesta tapahtumasta – te teette Teiskonen VIP:n! 🙌 🎧 Kuuntele VIP-tunnelmia paikan päältä uudesta podcast-jaksosta: https://ow.ly/QfW350PvLbA Voit myös jättää omat terveisesi meille kommenteissa 👇

Ralliviikonlopun pölyt ovat alkaneet pikku hiljaa laskeutua ja WRC-sirkus jatkaa matkaa kohti Kreikan osakilpailua. 🏁

Iso kiitos jälleen tämän vuoden vieraillemme ja yhteistyökumppaneillemme onnistuneesta tapahtumasta – te teette Teiskonen VIP:n! 🙌

🎧 Kuuntele VIP-tunnelmia paikan päältä uudesta podcast-jaksosta: ow.ly/QfW350PvLbA

Voit myös jättää omat terveisesi meille kommenteissa 👇
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Comment on Facebook

#maailmanparasrallivip

Lataa lisää